Ballina Teknologji DYSHONI SE JU PËRGJOJNË: Dy hapa të thjeshtë për të kontrolluar nëse...

DYSHONI SE JU PËRGJOJNË: Dy hapa të thjeshtë për të kontrolluar nëse telefoni juaj është nën mbikëqyrje!

Përdoruesit e shumtë të teknologjisë moderne janë të brengosur nëse dikush u përgjon telefonin, kurse në këtë mënyrë ju lehtë mund ta hiqni këtë dyshimtransmeton Tetova News.

Nëse përpiqeni ta fikni telefonin tuaj celular, por ndriçimi vazhdon të funksionojë në sfond ose telefoni thjesht refuzon të fiket, është e mundur që dikush t’ju përgjojë.

Me ndihmën e viruseve, hakerat menaxhojnë pajisjet tuaja të lëvizshme, prandaj është e rëndësishme të kontrolloni nëse keni dukuri të çuditshme, tinguj, dritë ose aplikacione që ngadalësojnë telefonin tuaj.

Ju duhet të kontrolloni nëse telefoni juaj celular është i ngrohtë edhe kur nuk e mbani në duar. Nëse dallimi në nxehtësi është i dukshëm, kjo do të thotë se celulari juaj i është nënshtruar ndonjë aktiviteti të jashtëm dhe prandaj duhet të bëhen dy hapa:

Shkruajeni *#06# pas së cilës do të shfaqet kodi IMEI, që ngjan me një bar kod. Hapni cilësimet, kërkoni opsionin e statusit ose shfletoni IMEI-n. Nëse dy shifrat e fundit janë të njëjta si në kodin e mëparshëm, kjo do të thotë se nuk ju përgjojnë.Nëse numrat tuaj ndryshojnë, kjo do të thotë se keni qenë ose ende jeni nën mbikëqyrje./TetovaNews

Artikulli paraprakKush po fërkon duart për të hyrë në Qeverinë e Zaevit
Artikulli tjetërGAFURR ADILI E GODET SELËN: KUKUVAJKAT DHE….