Ballina Aktualitet Kosovë LIVE/ ‘Tempora’ nga Sonila Meço- “Kosova sipas Haradinajt” dhe “kufitjë e Batonit”

LIVE/ ‘Tempora’ nga Sonila Meço- “Kosova sipas Haradinajt” dhe “kufitjë e Batonit”

LIVE/ ‘Tempora’ nga Sonila Meço- “Kosova sipas Haradinajt” dhe “kufitjë e Batonit” (12 shkurt 2019):

Artikulli paraprak“Rusia ka paguar media e pushtetarë në Shqipëri për të lobuar pro ndarjes së Kosovës” (VIDEO)
Artikulli tjetërMaqedonia e Veriut i refuzon azilin gruas nga Dubai: S’të mbrojmë dot (VIDEO)