Ballina Koronavirusi Humb jetën nga COVID-19 kirurgu nga Struga

Humb jetën nga COVID-19 kirurgu nga Struga

Kirurgu nga Struga, Vlladimir Koçoski ndërroi jetë në Klinikat e Shkupit nga komplikimet e shkaktuara nga Covid-19.

Informacionin për MIA-n e konfirmoi drejtori i Spitalit të Përgjithshëm në Strugë, Muhamed Asani, i cili shprehu keqardhje për humbjen e madhe të kolegut dhe profesionistit të madh.

“Doktor Koçoski nga Covid-19 u mjekua në Spitalin e Strugës, pastaj u transportua në Klinikën Infektive në Shkup, ku u mjekua për gati tre javë. “Pasi mori test negativ të korona virusit, gjendja e tij u përkeqësua dhe ai vdiq nga ndërlikimet e shkaktuara nga virusi,” deklaroi Asani.

Koçoski është viktima e parë e Covid-19 nga personeli mjekësor në Spitalin e Strugës, ndërsa dje nga mjekimi nga Klinikat e Shkupit u kthye doktor Zoran Kostojçinoski dermatolog në spital.

Në Spitalin e Përgjithshëm në Strugë, siç informoi drejtori, për momentin rreth 20 persona të personelit mjekësor janë pozitivë për Covid-19.