Ballina Aktualitet Rajoni Inteligjenca Artificiale/ Portali në Malin e zi jep lajmet me spikere virtuale,...

Inteligjenca Artificiale/ Portali në Malin e zi jep lajmet me spikere virtuale, për herë të parë në Rajon

Rritja e shpejtë e inteligjencës artificiale në nivel global, pritet të sjellë përfitime në disa fusha.

Me përdorimin e inteligjencës artificiale në media pritet të eliminohen disa detyra të zakonshme, e një ndër to është edhe puna e spikeres.

Për herë të parë në Rajon lajmet janë dhënë me spikere virtuale dhe këtë e ka bërë portali Dan në Malin e Zi.