Ballina Bota Shpërthim i madh në Oksford pas goditjes së rrufesë (VIDEO)

Shpërthim i madh në Oksford pas goditjes së rrufesë (VIDEO)

Banorët e Oksfordit në Mbretërinë e Bashkuar u tronditën nga një shpërthim i madh që ndriçoi qiellin e mbrëmjes menjëherë pas një goditje rrufeje.

Shpërthimi ndodhi në një fabrikë riciklimi të mbetjeve ushqimore, shkruan BBC.

Gjashtë makina zjarrfikëse dhe 40 zjarrfikës janë vendosur në fabrikë, e cila përpunon mbetjet ushqimore që kthehen në biogaz.

Në një deklaratë të publikuar në Facebook, Severn Trent Green Poëer tha se ata mund të “një rezervuar tretës në objektin e Cassington AD pranë Yarnton, Oxfordshire, u godit nga rrufeja duke rezultuar në ndezjen e biogazit brenda atij rezervuari”.

Ai tha se askush nuk ishte lënduar dhe stafi po punonte me shërbimet e urgjencës për të siguruar vendin.

@tetovanews