Ballina Argëtim Kuriozitete Karriga për njerëzit me aftësi të kufizuar që lundron mbi ujë

Karriga për njerëzit me aftësi të kufizuar që lundron mbi ujë

Të gjithë kemi brenda vetes shpirt aventurieri…

HexHog është një karrige me rrota e cila i lejon njerëzit me aftësi të kufizuar të lundojnë mbi sipërfaqen e ujit, të rrëshqasin në borë, baltë dhe rërë, transmeton lajmi.net

Kjo karrige është e lehtë për t’u përdorur, ndërsa u lejon përdoruesve anturierë që të merren me çdo lloj terreni.

Shikoni videon më poshtë. /Lajmi.net/