Ballina Top Lajm Kulturocid i pashembullt ndaj shqiptarëve në Maqedoni! Së shpejti fillojnë protestat “Kushtrim...

Kulturocid i pashembullt ndaj shqiptarëve në Maqedoni! Së shpejti fillojnë protestat “Kushtrim për kulturë”!

Enver Neziri

Kulturocid i pashembullt ndaj shqiptarëve në Maqedoni! Të gjithë ata që e kuptojnë këtë gjëmë të madhe duhet të nisin protestat dhe tribunat me moton “Kushtrim për kulturë”! Kjo nuk ka ndodhur vetëm këtë vit, kjo po na ndodh me vite të tëra. Disa përbindësh të paskrupullt kanë dëmtuar rëndë etninë shqiptare në Maqedoni,

@tn.lajmelokale
@tetovanews