Ballina Argëtim Kuriozitete Ky lajm është për ju që keni një lule në kokë, ja...

Ky lajm është për ju që keni një lule në kokë, ja çfarë duhet të dini

Ndoshta e keni vënë re kur flokët nuk rriten në një formë uniforme dhe të rregullt dhe sillen rreth një luleje. Kjo e ka një arsye shumë të rëndësishme.

Në të gjitha kokat kjo formë edhe pse mund të jetë shumë e ndryshme mund të tregojë gjëra të rëndësishme për ne.

Ajo kryesisht ndahet në lule e djathtë dhe e majtë.

Gjëja e rëndësishme është se kjo ka shumë të bëjë me aftësitë tona, kryesisht me hemisferën dominuese.

Ata që e kanë në drejtim me akrepat e sahatit, pra të djathtë janë analitikë dhe të drejtë ndërsa ato me anën majtë janë kreativë dhe të ndjeshëm.

Gjithashtu sasia e tyre që ne mund të kemi është e lidhur me mënyrën se si funksionon truri ynë. Nëse një person ka dy ose më shumë, aështë e sigurt se ai person do të jetë hiperaktiv ose shumë i hutuar. Interesant është fakti që ata tregojnë të njëjtën gjë edhe te kafshët.

Ndoshta flokët tuaj mund t’ju surprizojnë papritur, thjesht kushtojini një vëmendje të vogël./sn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews