Ballina Argëtim Jetë & Stil Mercedesi shpërblen punëtorët pas rekordit më 2017

Mercedesi shpërblen punëtorët pas rekordit më 2017

Pronari i Mercedesit, Daimler, ka shitur numër rekord të veturave më 2017, dhe një pjesë e fitimit do t’u shkojë punëtorëve.

Daimler vitin e kaluar shiti gjithsej 3.3 milionë automjete në të gjithë botën, ose 9% më shumë krahasuar me 2016.

Një rezultat i tillë reflektoi edhe në bonuset vjetore, të cilat kompania ua paguan punëtorëve të vet, të cilat u rritën me 300 euro krahasuar me një vit më parë dhe arrinin në 5,700 euro./sn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews