Ballina Argëtim Jetë & Stil Si të dukeni më inteligjent?

Si të dukeni më inteligjent?

Ndërsa disa shkencëtarë po debatojnë nëse është e mundur të zhvilloni nivelin tuaj të inteligjencës përgjatë jetës ose nëse jeni i kufizuar nga gjenet tuaja, të tjerët po punojnë në zgjidhjen e disa problemeve të tjera.

Ata zbuluan se si të paktën të dukeni më të mençur, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë janë disa nga mënyrat më efektive dhe më të thjeshta për të dhënë përshtypjen se jeni i zgjua. Provoni!

1.Kushtojini vëmendje pamjes tuaj
2. Mos e injoroni rëndësinë e përshtypjes së parë
3.Mos keni frikë të krijoni kontakt me sy
4.Nëse keni syze, zgjidhni ato me korniza të trasha
5.Buzëqeshni
6.Shkruani qartë mesazhet në rrjete sociale
7.Ecni në hap dhe ashtu si ecin të tjerët
8.Bëni shaka dhe vlerësojeni humorin e të tjerëve
9.