Ballina Aktualitet Lajme Varrezat e Tetovës po rrethohen me mur të bukur, ja kush është...

Varrezat e Tetovës po rrethohen me mur të bukur, ja kush është financuesi dhe kush punon (VIDEO)

Varrezat e Tetovës po rrethohen me mur të bukur, ja kush është financuesi dhe kush punon (VIDEO)

@tn.lajmelokale
@tetovanews