Ballina Aktualitet Lajme Filmohet arusha gjigante në Bjeshkët e Sharrit (VIDEO)

Filmohet arusha gjigante në Bjeshkët e Sharrit (VIDEO)

Irfan Selimi nga Tetova ka regjistruar disa pamje të mrekullueshme nga Malet e Sharrit, në të cilat shihet një arushë gjigande.

Ai kishte montuar kamerat në drunjtë e pyllit dhe për disa ditë rresht ka mbledhur pamje të çdo levizjeje të arushës.

@tn.lajmelokale
@tetovanews