Ballina Aktualitet Lajme Një vizitë në Kopanicë të Tetovës dhe bashkëbisedim me banorët (VIDEO)

Një vizitë në Kopanicë të Tetovës dhe bashkëbisedim me banorët (VIDEO)

Një vizitë në Kopanicë të Tetovës dhe bashkëbisedim me banorët:

@tn.lajmelokale
@tetovanews