Ballina Aktualitet Lajme TUNTEV: INTERPELANCA E VMRO-SË ARSYETIM PËR TU KTHYER NË KUVEND, PSE NUK...

TUNTEV: INTERPELANCA E VMRO-SË ARSYETIM PËR TU KTHYER NË KUVEND, PSE NUK I KRITIKONI MINISTRAT E BDI-SË?

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Tomisllav Tuntev ka thënë se interpelanca e parashtruar nga VMRO-DPMNE për Qeverinë është një dështim, dhe se ka pritur që të diskutohet për reformat që po zbatohen dhe jo për besimin e qeverisë.

Ai ka shtuar se kjo interpelancë është një arsyetim i VMRO-DPMNE-së, për tu rikthyer në Kuvend.

Poashtu ai shprehi habi se përse deputetët e VMRO-së nuk kanë asnjë kritik për ministrat e BDI-së por vetëm për ata të LSDM-së.