Ballina Lajme FOTO/ Spitalet në Itali përballen me rritjen e të infektuarve për shkak...

FOTO/ Spitalet në Itali përballen me rritjen e të infektuarve për shkak të COVID-19

Spitalet në Itali ndodhen sërish në një situatë të vështirë në përballjen me COVID-19, për shkak se Italia vijon të raportojë raste të larta të infeksioneve.

Ajo çfarë herë pas herë është shfaqur në media, apo rrjete sociale është presioni më të cilët po përballen mjekët, personeli mjekësor në luftën kundër COVID-19.

Nëse gjatë valës së parë në Itali ishin më të rrezikuar rajonet e Veriut, tashmë rreziku i COVID-19 ka përfshirë të gjithë vendin, shkruajnë mediat e huaja.

Në rrjete sociale janë publikuar fotografi të mjekëve, të cilët duken të rraskapitur pas shërbimeve të tejzgjatura, ndaj pacientëve me koronavirus.

Disa nga fotot që pasqyrojnë nga jashtë situatën e vështirë dhe lodhjen e personelit mjekësor: