Ballina Aktualitet Lajme Bexheti me probleme shëndetësore, kërkon mirëkuptim nga banorët e Sarajit

Bexheti me probleme shëndetësore, kërkon mirëkuptim nga banorët e Sarajit

“Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, kërkon mirëkuptim nga qytetarët e komunës së Sarajit, pasi që për arsye shëndetësore në afat prej një muaji nuk do të jetë në komunë për të ju përgjigjur kërkesave dhe nevojave të qytetarëve.

Arsyeja është se ka pasur një intervenim kirurgjikal, për shërim të plotë dhe më të shpejtë mjekët I kanë rrekomoanduar një muaj pushim për rehabilitim.

“Kryetari Blerim Bexheti, ju kërkon falje dhe mirëkuptim qytetarëve të komunës së Sarajit
Me respekt,
Blerim Bexheti, kryetar I Komunës së Sarajit
Ju faleminderit” – thuhet në njoftimin zyrtar të Komunës së Sarajit.

@tn.lajmelokale
@tetovanews