Ballina Aktualitet Lajme Një tjetër kumanovar i plagosur në Tetovë lufton për jetën

Një tjetër kumanovar i plagosur në Tetovë lufton për jetën

I plagosuri rëndë dhe në rrezik për jetën sonte në Reçicë të Vogël është Florim Misini nga Kumanova ( ne foto i ulur poshte ), shkruan gazeta Koha.

Florimi është sjellë në Klinikat e Shkupit. Ndërkohë i plagosur rëndë ka mbetur edhe një familjar i të vrarit Naip Rexhepi. (koha.mk)

@tn.lajmelokale
@tetovanews