E hënë, 20 Shtator, 2021

VIDEO/ U afrua për ta takuar, Presidenti i Francës Q Ë LL O H E T me SH U P L A K Ë në fytyrë, A RR E S T O H E N dy persona

Must Read

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron është  q ë ll u a r  me sh u p l a k ë  në fytyrë. Ai u afrua për të takuar mbështetësit, por befas një prej tyre i dha  sh u p l a k ë n  e papritur Presidentit.

Dy persona janë  a rr e s t u a r  deri më tani në Drome, rajoni juglindor të Francës. Menjëherë  f o r c a t  e sigu*rsë ndërhynë dhe e vunë poshtë autorin që  q ë ll o i  Macronin. Nuk dihet kush është personi tjetër i  a rr e s t u a r.

Nga video dallohet se autori i incid*entit është një djalë me bluzë jeshile, maskë dhe syze. ”P o sh t ë  me Makronizmin”, dëgjohet të thuhet në sfond.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Kosova në situatë të vështirë Covid, rreth 600 pacientë gjenden të shtruar në spital

Shërbimi Spitalor, Klinik e Universitar i Kosovës ka njoftuar se në klinikat Covid-19 të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme,...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img