E martë, 3 Gusht, 2021

Një qytetar me flamur kombëtar tenton të V E T Ë V R I T E T në Shkup (VIDEO)

Must Read

Me sukses ka përfunduar aksioni i shpëtimit të një qytetari, i cili për disa orë rresht ishte  k ë r c ë n u a r  se do të hidhej nga një ndërtesë banimi afër Q.T “Mavrovasja” në Shkup.
Më shumë se dy orë kishte vazhduar aksioni i  sh p ë t i m i t  nga ana e policisë dhe Njësisë Territoriale kundër Zjarrit të Shkupit në përpjekje për ta bindur mashkullin ende të paidentifikuar që të heq dorë nga tentimi  v e t ë v r a s j e s.

Njësia kundër Zjarrit – Shkup në afërsi të ndërtesës kishte vendosur edhe dyshekun e  sh p ë t i m i t, kurse në terren është parë edhe Ndihma e Shpejtë. /KlanMacedonia

VIDEO

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Momentet pas V R A S J E S së shqiptares në Florida, detaje të reja nga skena e K R I M I...

Banorë të zonës, kanë publikuar video pak pas  v r a s j e s  së 27-vjeçares shqiptare në...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img