Ballina Aktualitet Sociale Lokja 87 vjeçare ka 30 vjet që jeton vetëm (Video)

Lokja 87 vjeçare ka 30 vjet që jeton vetëm (Video)

Kronika në vazhdim na njeh me një të moshuar nga Istogu, e cila jeton vetëm dhe në kushte shumë të vështira.

U bë kohë që askush nuk ia ka zgjatur dorën për ndihmë, derisa gjithçka që ajo merr, është pensioni prej 90 eurosh.

E me të s’po arrinë të siguroj as barnat e nevojshme.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Flamur Gajtani.

@tn.lajmelokale
@tetovanews