Ballina Aktualitet Kasami: Kodrës së Diellit do t’ia kthejmë shkëlqimin e munguar

Kasami: Kodrës së Diellit do t’ia kthejmë shkëlqimin e munguar

Të dashur qytetarë,
I shqetësuar për kaosin urbanisitik që shkaktohet në Kodrën e Diellit sidomos ditëve të fundjavës, mungesën e parkingjeve, Ju njoftoj se si kryetar komune së bashku me ekipin tim po bëjmë të pamundurën për të gjetur zgjidhjen e këtij problemi.

Si pjesë e saj, është paraparë edhe rindërtimi i Teleferikut të qytetit, simbolit tonë “Tetovë – Kodër e Diellit”. Po ashtu, ftoj për bashkëpunim institucionet e pushtetit qendror, shoqërinë civile dhe të tjerë për të dhënë ndihmesën e tyrë në hartimin e planit detal urbanistik.

Gjithashtu si pjesë e planit për vitin 2022 është paraparë edhe ndërtimi i parkingut në kate në Kodër të Diellit e cila do të krijonte mbi 900 vende parkimi.

Kodra e Diellit meriton një përkujdesje më të mirë. Bashkërisht Kodrës së Diellit do t’ia kthejmë shkëlqimin e munguar!

Artikulli paraprakDritan Abazoviç, kryeministri i tretë shqiptar në Ballkan? Propozohet krijimi i një qeverie të pakicës në Malin e Zi
Artikulli tjetërErdogan e thotë në Kuvendin shqiptar: Merrni masa kundër organizatës FETO që ndodhet në Shqipëri, nëse nuk veproni…(VIDEO)