Ballina Aktualitet Lajme East Gate Mall mbyllet përkohësisht për shkak të dëmeve nga përmbytjet (VIDEO)

East Gate Mall mbyllet përkohësisht për shkak të dëmeve nga përmbytjet (VIDEO)

Si pasojë e kushteve të këqija atmosferike që shkaktuan fatkeqësi në territorin e qytetit të Shkupit, në rrjetin rrugor ka pasur derdhje të ujit nga kanali atmosferik, i cili ka shkaktuar vërshime të niveleve nëntokësore të qendrës tregtare njoftojn; nga East Gate Mall.

Nga atje shtojne se në këto kushte, menaxhmenti i qendrës tregtare mori vendim për mbylljen e qendrës për qytetaret dhe evakuimin e vizitorëve dhe punonjësve.

Sipas skenarëve të miratuar të sigurisë dhe mbrojtjes në kushtet e një fatkeqësie elementare, qendra tregtare u evakuua brenda një kohe të shkurtër.

Aktualisht, për sigurinë e vizitorëve, automjetet në garazhin nëntokësor të qendrës tregtare do të qëndrojnë të parkuara deri në fund të largimit te ujit.

Sipas tyre shërbimet teknike në qendrën tregtare po punojnë për shkarkimin e ujit nga garazhi nëntokësor. Këto aktivitete do të zgjasin gjatë gjithë natës.

Në varësi të ecurisë së aktiviteteve për sanimin e përmbytjeve, qendra tregtare do të informojë nesër në orët e para të mëngjesit opinionin dhe qiramarrësit nëse qendra tregtare do të jetë e hapur për klientët, thuhet në njoftimin e Qendrës tregtare East Gate Mall.

Falenderojmë të gjithë vizitorët dhe qiramarrësit për përgjigjen e tyre të shpejtë dhe në kohë.

Artikulli paraprak“Çmendet” moti në Shkup, rrugët kthehen në lumenj, pemë të rrëzuara mbi makina (VIDEO)
Artikulli tjetërSi ndikojnë mbi sjelljen tonë, forcat gravitacionale të Diellit dhe Hënës