Ballina Aktualitet Momenti kur zyrtarët e Komunës së Skenderajt shpëtojnë çiftin 60-vjeçar nga përmbytjet...

Momenti kur zyrtarët e Komunës së Skenderajt shpëtojnë çiftin 60-vjeçar nga përmbytjet në Llaushë (VIDEO)

Pas vërshimeve që kaploi sot Skenderajn, një çift rreth të 60-ve, që kishin mbetur të bllokuar në shtëpinë e tyre në fshatin Llaushë është shpëtuar nga zyrtarë të kësaj komune.

Brahim Nura ka publikuar një video nga momenti i nxjerrjes së çiftit nga uji, duke thënë se e ka xhiruar të gjithë aksionin, për ta mbajtur si kujtim këtë ditë të vështirë për Skenderajn.

“Sot bashkë me shefin e zyrës për Informim dhe zëdhënësin e komunës së Skenderajt Amir Lushtaku si dhe me Drejtorin e DKRS-së Alban Berisha dhe Valdrin Zyhrani djali i çiftit, kemi marrë pjesë në aksionin e evakuimin të banorëve në fshatin Llaushë, ku më këtë rast është nxjerrë nga uji një çift i moshës rreth 60 vjeçare. Këtë aksion e kam xhiruar ekskluzivisht si kujtim i kësaj dite të vështirë për qytetin e Skenderajt. Aksioni i evakuimit po vazhdon edhe tash e tutje! Lutemi që të kalojë sa më shpejt kjo gjendje!”, shkroi Nura.

Më poshtë mund ta shihni momentin e nxjerrjes nga uji të çiftit:

https://youtu.be/NLW8Yz76yfI

Video bonus:

https://youtu.be/C-OgX2_sFR8

Video bonus:

https://youtu.be/Bl7e8Br3CcU