Ballina Kultura Dossier VIDEO/Rrëfimi i vajzës së hoxhë Jakup Asipit: Ja si e humbi jetën...

VIDEO/Rrëfimi i vajzës së hoxhë Jakup Asipit: Ja si e humbi jetën babai im në aksidentin automobilistik

Hoxhë Jakup Asipi, aq sa jetoi, ishte shembull për të mirë , se si punohet dhe veprohet në mesin e shoqërisë . Ai ka dhënë kontribut të çmueshëm në kultivimin e vlerave kombëtare dhe fetare. Ka pasur ndikim të gjerë në të gjithë hapësirat shqiptare sidomos te rinia.

Në ligjërata ishte shumë i përpikt dhe i guximshëm. Ai ka organizuar mbi 5000 ligjërata, kontribut ky që e sheh dritën çdo ditë përmes ruajtjes multimediale.

Ai ishte motivues shumë i mirë , sidomos për rininë . Shumë njerez me nostalgji kujtojnë afërsin që kishin me hoxhë Jakup Asipi sado I gjatë të ishte një dokumentar.


Në vazhdim fillojmë me vajzën dhe djalin e tij, ja se si e përshkruajnë ata babain e tyre:

Ndërsa, në minutën e 18:00, vajza e tij Rejhan Asipi – Aliu, kujton momentin më fatkeq të aksidentit rrugor më 7 janar të vitit 2006, ditën kur edhe ndërroi jetë hoxhë Jakup Asipi.

@tn.lajmelokale
@tetovanews