Ballina Aktualitet Alarme për bomba në 12 shkolla dhe disa qendra tregtare në Shkup

Alarme për bomba në 12 shkolla dhe disa qendra tregtare në Shkup

Alarme për bomba të vendosura janë marrë sot pasdite në adresat elektronike të 12 shkollave të mesme, disa qendrave tregtare, RTVM-së dhe Qendrës së Transportit.

“Sot (08.02.2023) rreth orës 13:20, në SPB Shkup është raportuar se në adresat elektronike të 12 shkollave të mesme, si dhe në RTVM, në Qendrën e Transportit, QTQ, Xhevahir Siti, QT Ist Gejt, QT Siti Moll, është dërguar kërcënim për mjet shpërthyes të vendosur”, informon Ministria e Punëve të Brendshme.

Menjëherë pas marrjes së denoncimeve janë marrë masat për evakuimin e sigurt të godinave dhe në vijim janë kontrollet antiterroriste./Alsat/