Ballina Aktualitet Banori nga Tetova: Nuk kemi asnjë informacion për bashkëshorten time dhe bashkëshorten...

Banori nga Tetova: Nuk kemi asnjë informacion për bashkëshorten time dhe bashkëshorten e vëllait tim (VIDEO)

Një qytetarë nga Tetova thotë se nuk ka asnjë informacion për bashkëshorten tij dhe bashkëshorten e vëllait të tij, të cilat kanë qenë në autobusin e aksidentuar në Bullgari, përcjell TV21. Nga kjo familje ankohet se agjencia por edhe institucionet shtetërore nuk japin informacione, ndërkaq njoftojnë se kanë kontaktuar edhe autoritetet bullgare, ku vetëm u është thënë se 7 pacientë po trajtohen në spital.

Emrat e udhëtarëve që ishin në autobusin e aksidentuar në Bullgari

Një aksident i rëndë ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm, në Sofje të Bullgarisë, ku si pasojë kanë vdekur 46 persona dhe 7 kanë mbetur të lënduar.

Lista e emrave të personave që ishin në këtë autobus:

Memedi Kadri-1967

Shiroki Muhsin-1989

Ljupço Zafirov –

Luan Ahmeti – 2017

Xhihan Ahmeti-1985

Alban Ahmeti-2017

Avni Ahmeti -1985

Ibraim Rustemi – 1967

Fevzije Rustemi -1971

Alejna Amedi – 2000

Halime Fejzullahu – 1971

Hamije Haliti – 1970

Nermije Haliti – 1968

Sumeja Brava – 1994

Naxhije Abdulloska – 1950

Albina Beluli – 1998

Gazmend Ukali – 1994

Hatixhe Islami – 1960

Mexhide Iseni-1958

Hamdi Iseni – 1962

Almira Ramanovska – 1984

Enis Ramanovski – 1980

Rabija Sali – 1960

Zilija Mustafovska – 1973

Sade Mustafovski – 1971

Belma Jahi – 2014

Ramiz Jahi – 2001

Fikrije Iseni – 1982

Anisa Iseni – 2007

Razije Jahi – 2009

Anesa Muhaxheri – 2004

Ergin Jahi – 2007

Omer Jahi – 2010

Erda Muhaxheri – 2006

Ajla Jahi – 2007

Senije Jahi – 1986

Amiet Jahi – 1976

Medina Lutfiu – 1996

Lulzim Sulejmani – 1995

Shefija Osmanova – 1958

Alja Fera – 1998

Jehona Sali – 2000

Zulejha Jasharovska – 2005

Elmedin Pajazitovski – 2005

Gjula Jasharovska – 1972

Gjulizarka Pajazitovska – 1973

Ilmija Jasharovska – 1999

Ebip Pajazitovski – 1972

Visar Aliti – 1998

Minir Jasharovski – 1971

Orhan Aliti – 1976

Artikulli paraprakTragjedia në Bullgari, shpallen tre ditë zie në Maqedoninë e Veriut
Artikulli tjetërTragjedia në Bullgari/E humbi djalin e xhaxhait: Ende nuk kemi informacion të saktë (VIDEO)