Ballina Aktualitet Lajme Zgjedhjet në Komunën e Tearcës/ Rezultatet për çdo vendvotim

Zgjedhjet në Komunën e Tearcës/ Rezultatet për çdo vendvotim

Në Komunën e Tearcës është zhvilluar raundi i dytë i zgjedhjeve lokale ku janë përballur kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim, Nuhi Neziri dhe Nazim Taipi, kanditat i Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës. Nuhi Neziri ka fituar 4.687 vota (55,86%), ndërsa Nazim Taipi 3.557 vota (42,39%), transmeton Tetova News. Dallimi është 1130 vota në favor të Nezirit.

Në vazhdim keni rezultatet për të gjitha vendvotimet në Komunën e Tearcës.

Vendvotimi 2007 Nepreshten
NUHI NEZIRI 140
NAZIM TAIPI 130

Vendvotimi 2008 Nepreshten
NUHI NEZIRI 77
NAZIM TAIPI 99

Vendvotimi 2009 Leshkë
NUHI NEZIRI 50
NAZIM TAIPI 75

Vendvotimi 2010 Tearcë Shkolla Fillore ‐ e vjetra F. Tearcë
NUHI NEZIRI 194
NAZIM TAIPI 165

Vendvotimi 2011 Tearcë Shkolla Fillore ‐ e vjetra F. Tearcë
NUHI NEZIRI 182
NAZIM TAIPI 122

Vendvotimi 2012 Тearcë Shkolla e re Fillore F. Tearcë
NUHI NEZIRI 173
NAZIM TAIPI 138

Vendvotimi 2013 Тearcë Shkolla e re Fillore F. Tearcë
NUHI NEZIRI 141
NAZIM TAIPI 114

Vendvotimi 2014 Тearcë Shkolla e re Fillore F. Tearcë
NUHI NEZIRI 196
NAZIM TAIPI 155

Vendvotimi 2015 Fshati Odër
NUHI NEZIRI 73
NAZIM TAIPI 215

Vendvotimi 2016 Fshati Odër
NUHI NEZIRI 138
NAZIM TAIPI 154

Vendvotimi 2017 SLLATINË Shkolla Fillore “ Eqrem Çabej“ F. Sllatinë
NUHI NEZIRI 263
NAZIM TAIPI 103

Vendvotimi 2018 SLLATINË Shkolla Fillore “ Eqrem Çabej“ F. Sllatinë
NUHI NEZIRI 284
NAZIM TAIPI 174

Vendvotimi 2019 SLLATINË Shkolla Fillore “ Eqrem Çabej“ F. Sllatinë
NUHI NEZIRI 312
NAZIM TAIPI 117

Vendvotimi 2020 SLLATINË Shkolla Fillore “ Eqrem Çabej“ F. Sllatinë
NUHI NEZIRI 284
NAZIM TAIPI 134

Vendvotimi 2021 PËRSHEVCË Shkolla e re në fshatin Gllogjë
NUHI NEZIRI 136
NAZIM TAIPI 107

Vendvotimi 2021/1 PËRSHEVCË Shkolla Fillore “ ASDRENI “ Gllogjë
NUHI NEZIRI 174
NAZIM TAIPI 95

Vendvotimi 2022 PËRSHEVCË Shkolla Fillore “ ASDRENI “ Gllogjë
NUHI NEZIRI 158
NAZIM TAIPI 99

Vendvotimi 2022/1 PËRSHEVCË Shkolla Fillore “ ASDRENI “ Gllogjë
NUHI NEZIRI 146
NAZIM TAIPI 73

Vendvotimi 2023 GLLOGJË Shkolla Fillore “ ASDRENI “ Gllogjë
NUHI NEZIRI 182
NAZIM TAIPI 99

Vendvotimi 2024 GLLOGJË Shkolla Fillore “ ASDRENI “ Gllogjë
NUHI NEZIRI 148
NAZIM TAIPI 84

Vendvotimi 2025 DOBROSHT Shkolla Fillore “ Faik Konica “ F. Dobrosht
NUHI NEZIRI 153
NAZIM TAIPI 129

Vendvotimi 2026 DOBROSHT Shkolla Fillore “ Faik Konica “ F. Dobrosht
NUHI NEZIRI 149
NAZIM TAIPI 165

Vendvotimi 2027 DOBROSHT Shkolla Fillore “ Faik Konica “ – ndërtesa e re F. Dobrosht
NUHI NEZIRI 149
NAZIM TAIPI 162

Vendvotimi 2028 DOBROSHT Shkolla Fillore “ Faik Konica “ – ndërtesa e re F. Dobrosht
NUHI NEZIRI 187
NAZIM TAIPI 142

Vendvotimi 2029 NERASHT Shkolla Fillore F. Nerasht
NUHI NEZIRI 119
NAZIM TAIPI 73

Vendvotimi 2029/1 NERASHT Shkolla Fillore F. Nerasht
NUHI NEZIRI 99
NAZIM TAIPI 96

Vendvotimi 2030 NERASHT Shkolla Fillore F. Nerasht
NUHI NEZIRI 156
NAZIM TAIPI 123

Vendvotimi 2030/1 NERASHT Shkolla Fillore F. Nerasht
NUHI NEZIRI 52
NAZIM TAIPI 48

Vendvotimi 2031 NERASHT Punkti shëndetësor F. Nerasht
NUHI NEZIRI 77
NAZIM TAIPI 78

Vendvotimi 2031/1 NERASHT Punkti shëndetësor F. Nerasht
NUHI NEZIRI 92
NAZIM TAIPI 84

ZRD – ТЕARCË

Votuesit që janë në vua*jtje të dëni*mit me  b u r g ose janë në  p a r a b u r g i m, votuesit që kanë statusin e personave të zhvendosur brenda vendit dhe votuesit që janë të akomoduar në një shtëpi për të moshuarit.

NUHI NEZIRI 3
NAZIM TAIPI 5

Material i përgatitur nga Tetova News. Nuk lejohet kopjimi nga portalet e tjera.

Artikulli paraprakTETOVË: UJI ME SHIJE DHE ERË TË PAKËNDSHME – TË MOS PËRDORET PËR PIJE DERI NË PËRFUNDIMIN E ANALIZAVE
Artikulli tjetërNë KSHZ janë dorëzuar 23 ankesa për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale