Ballina Aktualitet VIDEO/Bora në rajonin e Komunës së Zhelinës, kryebashkiaku Sejdiu: Jemi duke e...

VIDEO/Bora në rajonin e Komunës së Zhelinës, kryebashkiaku Sejdiu: Jemi duke e ndjekur situatën dhe duke intervenuar në të gjitha rrugët që të çojnë në vendbanimet malore

Bora ka zbardhur edhe lokalitetet e Komunës së Zhelinës.Se si paraqitet gjendja në vendbanimet malore të kësaj komune na njofton kryetari i saj, Blerim Sejdiu, transmeton Tetova Tetova News.

`Jemi duke e ndjekur situatën dhe intervenuar në të gjitha rrugët që të çojnë në vendbanimet malore të Komunës së Zhelinës.
Pamjet janë në Leshnicë të epërme, në vazhdim ju japim informacione shtesë dhe pamje nga Sallareva dhe Merova`-  ka shkruar në faqen e tij zyrtare në facebook Blerim Sejdiu, kryetar i Komunës së Zhelinës.

Rruga Merovë – Sallarevë | Komuna e Zhelinës

@tn.lajmelokale
@tetovanews