Ballina Aktualitet Muhamed Zeqiri përfundon në Shutkë, gjykata i cakton masën e paraburgimit (VIDEO+FOTO)

Muhamed Zeqiri përfundon në Shutkë, gjykata i cakton masën e paraburgimit (VIDEO+FOTO)

Gjyqtari i procedurës paraprake sonte vonë ia ka caktuar paraburgimin sekretarit të përgjithshëm të qeverisë së dorëhequr, Muhamed Zeqiri. Ai me automjet të policisë është dërguar në burgun e paraburgimit në Shkup. Më poshtë njoftimi i Gjykatës Penale:

Me propozimin e Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit për caktimin e masës së paraburgimit ndaj personit të dyshuar për kryerjen e veprës penale Keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar, gjyqtari i procedurës paraprake pas prokurorit kompetent dhe të dyshuarit. në prani të mbrojtësit të tij në lidhje me propozimin, duke vlerësuar të gjitha faktet që i bashkëngjiten propozimit, ka marrë vendim me të cilin pranohet propozimi dhe i caktohet masa e paraburgimit prej 30 ditësh të dyshuarit për shkak të ekzistimit të shkaqeve nga neni. 165, paragrafi 1. 1,2 dhe 3 të LPK.

Siç njoftuan paraprakisht nga gjykata, gjyqtari i procedurës paraprake pas marrjes së propozimit të Prokurorit Publik, në afatin e përcaktuar ligjor ka lëshuar urdhër në PS kompetent për shoqërimin e të dyshuarit, por gjatë ditës është paraqitur në gjykatë për të vendosur mbi propozimin.

Kundër këtij vendimi palët kanë të drejtë ankimi në Këshillin Penal të kësaj gjykate. Ndërsa për dy të dyshuarit e tjerë – të përfshirë në propozimin për caktimin e paraburgimit, të cilët janë shtetas të huaj dhe të cilët janë njoftuar se janë të paqasshëm për organet e rendit, është marrë vendim për origjinën e tyre nga gjetja apo privimi i lirisë. /Alsat.mk

VIDEO:

VIDEO:

 

Artikulli paraprakSi ndihmoi Gjermania në luftën e Putinit kundër Ukrainës?
Artikulli tjetërYouTube bllokon kanalin e Parlamentit të Rusisë