Ballina Kronika Shkatërrohet banda e hajdutëve në Milano, mes të arrestuarve dhe një shqiptar

Shkatërrohet banda e hajdutëve në Milano, mes të arrestuarve dhe një shqiptar

Prokuroria e Milanos ka ngritur akuza ndaj reperëve Baby Gang, emri artistik i njëzetvjeçares Zaçaria Mouhib, Neima Ezza ose Amine Ez Zaaraoui, gjithashtu 20 vjeçe, Samy Dhahri, 19 vjeçe e njohur si Samy Free, dhe për një 31-vjeçar shqiptar, të gjithë të akuzuar për një sërë grabitjesh në zonën e Lombardisë.

Në hetimin e mbyllur në prill, të kryer nga Karabinierët e Pioltello-s dhe nga agjentët e Zyrës së Parandalimit të Përgjithshëm të Komisariatit të Policisë Milaneze dhe të koordinuar nga prokurori Leonardo Lesti, katër episode u diskutuan për arsye të ndryshme: tre raste ndodhën në një zonë qendrore, ku zhvillohet jeta e natës.