Ballina Kronika Kërçovari prish rendin dhe qetësinë publike në Gostivar

Kërçovari prish rendin dhe qetësinë publike në Gostivar

Dje (15 nëntor) në ora 21:00, në Gostivar, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë ndaluar 30-vjeçarin S.P. nga Osoji i Kërçovës, i cili pak më parë kishte prishur rendin dhe qetësinë publike dhe ndaj tij do të përgatitet parashtresë sipas Ligjit për veprat kundër rendit dhe qetësisë publike.

Video bonus:

Video bonus:

@tetovanews