Ballina Kronika Ngjarje e rëndë në një fshat të Tetovës

Ngjarje e rëndë në një fshat të Tetovës

Mbrëmjen e djeshme (13 nëntor), rreth orës 21:20, pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë kanë  p r i v u a r  nga  l i r i a  39-vjeçarin me inicialet T.M. nga një fshat i Tetovës, i cili paraprakisht ishte  d e n o n c u a r  nga ish-b a sh k ë sh o r t j a  e tij 37-vjeçare se e kishte s u l m u a r  f i z i k i sh t  dhe e kishte  k a n o s u r  me mjet të  m p r e h t ë. T.M. është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës për procedim të mëtutjeshëm dhe kundër tij do të përgatitet kallëzim përkatës.

Ky është njoftimi i SPB-Tetovë dhe nuk potencohet fshati ku ka ndodhur ngjarja.

Video bonus:

Video bonus:

Video bonus:

@tn.lajmelokale
@tetovanews