Ballina Aktualitet Radhë kilometrike në kalimin kufitar Serbi-Maqedoni e Veriut (VIDEO+FOTO)

Radhë kilometrike në kalimin kufitar Serbi-Maqedoni e Veriut (VIDEO+FOTO)

Fluks i madh në kalimin kufitar të Tabanocit. Numër i madh mërgimtarësh ja kanë mësyrë vendlindjes për festat e funvitit. Kjo ka bërë që në kufij të krijohen radhë kilometrike dhe udhëtarët janë të detyruar të presin me orë të tëra.

Shikoni pamjet ekskluzive nga vendkalimi kufitar Tabanoc:

https://youtu.be/MNN8ej_9GgE