Ballina Teknologji Krijojeni stacionin tuaj radiofonik falas në YouTube!

Krijojeni stacionin tuaj radiofonik falas në YouTube!

Google tani po i lejon përdoruesit e shërbimit të transmetimit të YouTube Music të krijojnë stacionet e tyre radiofonike bazuar në një algoritëm që do të “vendos” se cilat këngë dhe artistë të luajnë.

Foto: Unsplash

Funksioni i ri quhet Radio Builder dhe përdoruesit kanë akses në të që nga dje. Kur përdoruesi krijon stacionin e tij, ai mund të zgjedhë deri në 30 artistë, por edhe nëse dëshiron të dëgjojë vetëm muzikën e tyre ose të shtojë këngë nga muzikantë të ngjashëm. Është gjithashtu e mundur të vendoset që të luhen vetëm këngët e njohura nga përdoruesi ose një kombinim, si dhe të rregulloni kolazhin.

Foto: Unsplash

YouTube filloi testimin e këtij funksioni vitin e kaluar. Megjithëse YouTube Music tashmë ka stacione dhe lista dëgjimi të shumta të bazuara në algoritme, aftësia për të krijuar stacione të menaxhuara nga përdoruesit është një opsion i ri për ata që duan të dëgjojnë diçka specifike, por nuk duan të krijojnë “manualisht” një listë dëgjimi.

Funksioni i ri është i disponueshëm falas për abonentët, si dhe për njerëzit që përdorin platformën YouTube Music./tetova.com

 

@tn.lajmelokale
@tetovanews