Ballina Kronika Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë gjatë 24 orëve...

Uniformat blu informojnë se çka ka ndodhur në Tetovë gjatë 24 orëve të fundit

Pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë, dje (29 shtator) në zonën e fshatit Merovë të Tetovës, e kanë gjetur veturën ,,BMW,, me targa të Strugës, e cila më 26 -shtator të këtij viti, ka qenë e konfi*skuar në rrugën ,,Iliria,, në Tetovë.

Menjëherë pas dokumentimit të plotë të rastit, vetura është kthyer tek pronari A.G. (33) nga Tetova, i cili e ka den*oncuar rastin e veturës si konfiskuar.

VIDEO bonus:

Mbrëmë (29 shtator) rreth orës 21 e 50 minuta, pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë në fshatin Podbregjë të Tetovës, kanë privuar nga liria personat S.A. (21) nga fshati Merovë, B.A. (24) nga fshati Siniçan si dhe E.A. (23)
dhe E.A. (28) të dy nga Tetova, tek të cilët gjatë kontrollit të kryer është gjetur ko*kainë.

Personat në fjalë, kanë qenë në veturën ,,Golf,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 21-vjeçari S.A. Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit do të inicihet edhe parashtresë adekuate.

VIDEO bonus:

Mbrëmë (29 shtator) rreth orës 23 e 15 minuta, në rrugën regjionale Jazhincë-Tetovë, në afërsi të fshatit Leshkë, ka ndodhur aksident trafiku, në të cilin janë përfshirë vetura ,,Golf,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 36-vjeçarja S.I.Z. nga fshati Sllatinë e Tetovës, dhe një motoçikletë të cilën e ka drejtuar person i panjohur, i cili menjëherë ka lëshuar vendin e ngjarjes.

Shoferja e veturës ,,Golf,, është dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës, për t`i ofruar ndihmë mjekësore.

Inspektim në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës.

VIDEO bonus: