Ballina Aktualitet Reportazhe Te Liqeni i Bogovinës (FOTO)

Te Liqeni i Bogovinës (FOTO)

Ne malin Sharr….Vizitë liqenit te Bogovisë-Novosellës….Sherifi,Une,Timi dhe Toni,kuptohet pa Jimny Zuzukin nuk bën…(Miftar Memeti)
Bogovinje Lake (Macedonian: Боговинско езеро, Albanian: Liqeni i Bogovinës) is situated in the Bogovinje municipality in the western part of the Republic of North Macedonia. It is one of 39 lakes on Šar mountains and like others boosts tourism in the local area.