Ballina Aktualitet Banori nga Koliçani në Sofje: Nuk kemi informacione për viktimat, sot morën...

Banori nga Koliçani në Sofje: Nuk kemi informacione për viktimat, sot morën material të ADN-së! (VIDEO)

Në paqartësi është duke pritur që dje në mëngjes në Bullgari.

Ali Selmani nga Koliçani i Shkupit, që humbi në aksidentin tragjik 3 të afërm dhe i mbijetuan 4 të tjerë, mes tyre edhe bashkëshortja, është i revoltuar se pse asnjë institucion nuk u tregon asgjë.

Për të lënduarit u kanë thënë se janë mirë me shëndet, por sërish nuk i lejojnë t’i vizitojnë, transmeton TV21.

Ndërkaq për viktimat, siç ka mësuar nga miku i tij – vëllai u bashkëshortes, sot u kanë marrë material të ADN-së për t’i identifikuar viktimat.

“Ne nuk kemi asnjë informacion, as nga Ambasada as dhe askush tjetër. Ja, do të apeloj deri te ata dhe te ju mediat e Maqedonisë – të përfundojë ky proces sa më shpejtë!”

Gazetari: Për trupat e të ndjerë?

“Asnjë informacion nuk kemi”.

Gazetari: A kanë marrë informacione?

“Po, po kanë marrë. Sot në mëngjes. Në mëngjes më tregoi miku im se u kanë kërkuar material ADN”, tha Ali Selmani, transmeton TV21.

Video bonus:

@tetovanews