Ballina Aktualitet NPK “TETOVA”: Uji në Tetovë është totalisht i pijshëm (Dokumente)

NPK “TETOVA”: Uji në Tetovë është totalisht i pijshëm (Dokumente)

Në një njoftim në NPK-së së Tetovës thuhet se në bazë te rezultateve nga analizat e kryera nga Qendra për Shëndet Publik në Tetovë në rrjetin e ujësjellësit, uji për pije në qytetin e Tetovës është i pastër dhe për pije.

“Të nderuar qytetarë,
Në bazë te rezultateve nga analizat e kryera nga Qendra për Shëndet Publik në Tetovë në rrjetin e ujësjellësit, uji për pije në qytetin e Tetovës është i pastër dhe për pije.

Nga rezultatet e marra është vërtetuar se uji nga ujësjellësi i qytetit të Tetovës, është sipas kushteve të parapara me Rregulloren për sigurinë e ujit për pije dhe Ligjit për furnizim me ujë të pishëm(Gazeta Zyrtare e RMV-së nr.46/08 dhe 183/2018).

Bonus video:

@tn.lajmelokale
@tetovanews