Ballina Aktualitet Shkolla “Ismail Qemali”: Të tronditur nga ngjarja tragjike që ndodhi ne Bullgari...

Shkolla “Ismail Qemali”: Të tronditur nga ngjarja tragjike që ndodhi ne Bullgari ku humbën jetën 5 nxënës të shkollës tonë…

Mes të vdekurve në aksidentin në Bullgari janë edhe pesë nxënës të shkollës fillore “Ismail Qemali” në Shkup.

Lajmi është publikuar nga shkolla në Facebook.

Të tronditur nga ngjarja tragjike që ndodhi ne Bullgari ku humbën jetën 5 nxënës të shkollës tonë, drejtoresha,
mësimdhënësit ,nxënësit,
dhe gjithë të punësuarit e shkollës ‘Ismail Qemali”,me keqardhje dhe dhimbje të thellë u shprehim
ngushëllime familjarëve të përfshirë në këtë tragjedi.

Трогнати од трагичниот настан во
Бугарија каде го загубија животот 5
ученици од нашето училиште,
директорката , учениците
и сите вработени во училиштето
“Исмаил Ќемали”,ожалостени и со длабока болка сочувствуваме со семејствата опфатени во ова трагедија.

Artikulli paraprakTë gjitha fatkeqësitë në RMV nga viti 1951, aksidenti i autobusit në Bullgari i treti sipas numrit të viktimave (Infografik)
Artikulli tjetërTragjedia në Bullgari, kush janë 8 anëtarët e familjes shqiptare që u shuan mes flakëve