Ballina Aktualitet Zgjedhjet në Tetovë/ Rezultatet për çdo vendvotim

Zgjedhjet në Tetovë/ Rezultatet për çdo vendvotim

Në Komunën e Tetovës është zhvilluar raundi i dytë i zgjedhjeve lokale ku janë përballur kryetarja aktuale i kësaj komune dhe nënkryetarja e Bashkimit Demokratik për Integrim, Teuta Arifi dhe Bilall Kasami, kanditat i Lëvizjes BESA dhe kryetar i kësaj partie. Teuta Arifi ka fituar 16.542 vota (42,02%), ndërsa Bilall Kasami 21.591 vota (54,84%), transmeton Tetova News. Dallimi është 5049 vota në favor të Kasamit.

Në vazhdim keni rezultatet për të gjitha vendvotimet në Komunën e Tetovës.

Vendvotimi 1924 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ ISTIKBALL “
TEUTA ARIFI 186 vota
BILALL KASAMI 245 vota

Vendvotimi 1925 TETOVË GJIMNAZI “ KIRIL PEJÇINOVIQ “ (MEDICINA E VJETËR) Rr. “ Gjorçe Petrov “ 25
TEUTA ARIFI 186
BILALL KASAMI 274

Vendvotimi 1926 TETOVË GJIMNAZI “ KIRIL PEJÇINOVIQ “ (MEDICINA E VJETËR) Rr. “ Gjorçe Petrov “ 25
TEUTA ARIFI 177
BILALL KASAMI 239

Vendvotimi 1927 TETOVË “ ZHITO POLLOG “ ( MULLIRI ) RR. “CVETAN DIMOV“ PN
TEUTA ARIFI 126
BILALL KASAMI 164

Vendvotimi 1927/1 TETOVË “ ZHITO POLLOG “ ( MULLIRI ) RR. “CVETAN DIMOV“ PN
TEUTA ARIFI 181
BILALL KASAMI 199

Shkolla Fillore Komunale “Naim Frashëri” Tetovë

Vendvotimi 1928 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “
TEUTA ARIFI 80
BILALL KASAMI 153

Vendvotimi 1928/1 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “
TEUTA ARIFI 100
BILALL KASAMI 151

Vendvotimi 1929 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “ УЛ. “113” 7
TEUTA ARIFI 93
BILALL KASAMI 163

Vendvotimi 1929/1 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “ УЛ. “113” 7
TEUTA ARIFI 147
BILALL KASAMI 153

Vendvotimi 1930 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “
TEUTA ARIFI 83
BILALL KASAMI 115

Vendvotimi 1930/1 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “
TEUTA ARIFI 110
BILALL KASAMI 146

Vendvotimi 1931 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “
TEUTA ARIFI 109
BILALL KASAMI 141

Vendvotimi 1931/1 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “
TEUTA ARIFI 120
BILALL KASAMI 149

Vendvotimi 1932 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “
TEUTA ARIFI 122
BILALL KASAMI 218

Vendvotimi 1932/1 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ NAIM FRASHËRI “
TEUTA ARIFI 156
BILALL KASAMI 199

Vendvotimi 1933 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ KIRILI DHE METODI “
TEUTA ARIFI 204
BILALL KASAMI 226

Vendvotimi 1934 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ KIRILI DHE METODI “
TEUTA ARIFI 103
BILALL KASAMI 151

Gjimnazi “Kiril Pejçinoviq” -Tetovë

Vendvotimi 1935 TETOVË GJIMNAZI “ KIRIL PEJÇINOVIQ “ RR.
“ VËLLEZËRIT MILADINOVI“ 134
TEUTA ARIFI 183
BILALL KASAMI 272

Vendvotimi 1936 TETOVË GJIMNAZI “ KIRIL PEJÇINOVIQ “ RR.
“ VËLLEZËRIT MILADINOVI“ 134
TEUTA ARIFI 236
BILALL KASAMI 230

Vendvotimi 1937 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ KIRILI DHE METODI “ Rr. “Blagoja Toska”
TEUTA ARIFI 136
BILALL KASAMI 165

Vendvotimi 1938 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ KIRILI DHE METODI “ Rr. “Blagoja Toska”
TEUTA ARIFI 142
BILALL KASAMI 173

Vendvotimi 1939 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ KIRILI DHE METODI “ Rr. “Blagoja Toska”
TEUTA ARIFI 132
BILALL KASAMI 144

Vendvotimi 1939/1 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ KIRILI DHE METODI“ Rr. “Blagoja Toska”
TEUTA ARIFI 119
BILALL KASAMI 139

Vendvotimi 1940 TETOVË SHKOLLA FILLORE “ KIRILI DHE METODI “ Rr. “Blagoja Toska”
TEUTA ARIFI 221
BILALL KASAMI 307

Vendvotimi 1941 TETOVË SHKOLLA TEKSTILE RR. “ Vëllezërit Miladinovi“ 177
TEUTA ARIFI 73
BILALL KASAMI 202

Vendvotimi 1941/1 TETOVË SHKOLLA TEKSTILE RR. “ Vëllezërit Miladinovi“ 177
TEUTA ARIFI 82
BILALL KASAMI 157

Vendvotimi 1942 TETOVË SHKOLLA TEKSTILE RR. “ Vëllezërit Miladinovi“ 177
TEUTA ARIFI 72
BILALL KASAMI 156

Vendvotimi 1942/1 TETOVË SHKOLLA TEKSTILE RR. “ Vëllezërit Miladinovi“ 177
TEUTA ARIFI 67
BILALL KASAMI 155

Vendvotimi 1943 TETOVË GJIMNAZI “ KIRIL PEJÇINOVIQ “ RR.
“ VËLLEZËRIT MILADINOVI“ 134
TEUTA ARIFI 166
BILALL KASAMI 342

Vendvotimi 1944 TETOVË SHKOLLA BUJQËSORE RR. e “ ILINDENIT “ PN
TEUTA ARIFI 212
BILALL KASAMI 236

Vendvotimi 1945 TETOVË Shkolla Fillore “ Istikball “ Rr. “ Vëllezërit Miladinovi“ 87
TEUTA ARIFI 259
BILALL KASAMI 268

Vendvotimi 1946 TETOVË Shkolla Fillore “ Istikball “ Rr. “ Vëllezërit Miladinovi“ 87
TEUTA ARIFI 231
BILALL KASAMI 213

Vendvotimi 1947 TETOVË GJIMNAZI “ KIRIL PEJÇINOVIQ “ RR.
“ VËLLEZËRIT MILADINOVI“ 134
TEUTA ARIFI 154
BILALL KASAMI 208

Vendvotimi 1948 TETOVË Shkolla Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ Rr. “ Lubo Bozhinoski ‐ Pish “ 41
TEUTA ARIFI 129
BILALL KASAMI 231

Vendvotimi 1949 TETOVË Shkolla Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ Rr. “ Lubo Bozhinoski ‐ Pish “ 41
TEUTA ARIFI 220
BILALL KASAMI 264

Vendvotimi 1950 TETOVË Shkolla Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ Rr. “ Lubo Bozhinoski ‐ Pish “ 41
TEUTA ARIFI 154
BILALL KASAMI 184

Vendvotimi 1951 TETOVË Shkolla Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ Rr. “ Lubo Bozhinoski ‐ Pish “ 41
TEUTA ARIFI 87
BILALL KASAMI 150

Vendvotimi 1952 TETOVË Shkolla Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ Rr. “ Lubo Bozhinoski ‐ Pish “ 41
TEUTA ARIFI 154
BILALL KASAMI 202

Vendvotimi 1953 TETOVË Shkolla Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ Rr. “ Lubo Bozhinoski ‐ Pish “ 41
TEUTA ARIFI 195
BILALL KASAMI 262

Vendvotimi 1954 TETOVË Kopështi i Fëmijëve “ POTOK “ Rr. “ Ivo Llolla Ribar“ PN.
TEUTA ARIFI 139
BILALL KASAMI 211

Vendvotimi 1954/1 TETOVË Kopështi i Fëmijëve “ POTOK “ Rr. “ Ivo Llolla Ribar“ PN.
TEUTA ARIFI 109
BILALL KASAMI 165

Vendvotimi 1955 TETOVË Shkolla Fillore “ Goce Dellçev “ Rr.” Ivo Llolla Ribar “ 98
TEUTA ARIFI 81
BILALL KASAMI 188

Vendvotimi 1956 TETOVË Shkolla e Muzikës Rr. “ Ivo Llolla Ribar “ 118
TEUTA ARIFI 41
BILALL KASAMI 96

Vendvotimi 1957 TETOVË Shkolla Fillore “ Goce Dellçev “ Rr.” Ivo Llolla Ribar “ 98
TEUTA ARIFI 99
BILALL KASAMI 183

Vendvotimi 1958 TETOVË Kopështi i Fëmijëve “ POTOK “ Rr. “ Ivo Llolla Ribar“ PN.
TEUTA ARIFI 72
BILALL KASAMI 125

Vendvotimi 1958/1 TETOVË Kopështi i Fëmijëve “ POTOK “ Rr. “ Ivo Llolla Ribar“ PN.
TEUTA ARIFI 48
BILALL KASAMI 100

Vendvotimi 1959 TETOVË Kryqi i Kuq Rr. “ Borçe Koçoski “ 68
TEUTA ARIFI 124
BILALL KASAMI 197

Vendvotimi 1960 TETOVË Kryqi i Kuq Rr. “ Borçe Koçoski “ 68
TEUTA ARIFI 70
BILALL KASAMI 133

Vendvotimi 1961 TETOVË Shkolla Fillore. “А. S. Kikish” Rr. “Ivo Ribar Llolla” Pn.
TEUTA ARIFI 181
BILALL KASAMI 174

Vendvotimi 1962 TETOVË Shkolla Fillore. “А. S. Kikish” Rr. “Ivo Ribar Llolla” Pn.
TEUTA ARIFI 164
BILALL KASAMI 220

Vendvotimi 1963 TETOVË Kryqi i Kuq Rr. “ Borçe Koçoski “ 68
TEUTA ARIFI 196
BILALL KASAMI 253

Vendvotimi 1964 TETOVË Shkolla Fillore. “А. S. Kikish” Rr. “Ivo Ribar Llolla” Pn
TEUTA ARIFI 112
BILALL KASAMI 182

Vendvotimi 1965 TETOVË Shkolla Fillore. “А. S. Kikish” Rr. “Ivo Ribar Llolla” Pn.
TEUTA ARIFI 68
BILALL KASAMI 174

Vendvotimi 1966 TETOVË Shkolla Fillore. “А. S. Kikish” Rr. “Ivo Ribar Llolla” Pn.
TEUTA ARIFI 51
BILALL KASAMI 165

Vendvotimi 1967 TETOVË Ndërtesa e re e Shkollës Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ (Qendra Sportive) Rr. “ Boris Kidriç “ 69
TEUTA ARIFI 140
BILALL KASAMI 187

Vendvotimi 1968 TETOVË Kopështi i vjetër për fëmijë Rr. “ B. Stefanoski “ ( Rr. 122) Pn.
TEUTA ARIFI 101
BILALL KASAMI 136

Vendvotimi 1968/1 TETOVË Kopështi i vjetër për fëmijë Rr. “ B. Stefanoski “ ( Rr. 122) Pn.
TEUTA ARIFI 130
BILALL KASAMI 125

Vendvotimi 1969 TETOVË Byroja për punësim Rr. “ Bllagoja Toska “ Pn
TEUTA ARIFI 105
BILALL KASAMI 229

Vendvotimi 1970 TETOVË Shkolla e Mesme Ekonomike “ 8 Shtatori“ Rr. “Lubo Bozhinovski-Pish“ Pn
TEUTA ARIFI 139
BILALL KASAMI 203

Vendvotimi 1971 TETOVË Shkolla e Mesme Ekonomike “ 8 Shtatori“ Rr. “Lubo Bozhinovski-Pish“ Pn

TEUTA ARIFI 84
BILALL KASAMI 163

Vendvotimi 1971/1 TETOVË Shkolla e Mesme Ekonomike “ 8 Shtatori “ Rr. “ Lubo Bozhinovski-Pish “ Pn
TEUTA ARIFI 81
BILALL KASAMI 165

Vendvotimi 1972 TETOVË Enti për Punësim Rr. “ Bllagoja Toska “ Pn
TEUTA ARIFI 62
BILALL KASAMI 177

Vendvotimi 1972/1 TETOVË Enti për Punësim Rr. “ Bllagoja Toska “ Pn
TEUTA ARIFI 68
BILALL KASAMI 188

Vendvotimi 1973 TETOVË Enti për Punësim Rr. “ Bllagoja Toska “ Pn
TEUTA ARIFI 84
BILALL KASAMI 129

Vendvotimi 1973/1 TETOVË Enti për Punësim Rr. “ Bllagoja Toska “ Pn
TEUTA ARIFI 69
BILALL KASAMI 107

Vendvotimi 1974 TETOVË Ndërtesa e komunës Rr. “ APJ “ ( ЈНА) 70
TEUTA ARIFI 111
BILALL KASAMI 184

Vendvotimi 1975 TETOVË Ndërtesa e komunës Rr. “ APJ “ ( ЈНА) 70
TEUTA ARIFI 109
BILALL KASAMI 188

Vendvotimi 1976 TETOVË Ndërtesa e komunës Rr. “ APJ “ ( ЈНА) 70
TEUTA ARIFI 177
BILALL KASAMI 297

Vendvotimi 1977 TETOVË Shkolla Fillore. “ LIRIA “ Rr. “APJ“ ( ЈНА) 6
TEUTA ARIFI 107
BILALL KASAMI 233

Vendvotimi 1978 TETOVË Shkolla Fillore. “ LIRIA “ Rr. “APJ“ ( ЈНА) 6
TEUTA ARIFI 88
BILALL KASAMI 211

Vendvotimi 1979 TETOVË Shkolla Fillore. “ LIRIA “ Rr. “APJ“ ( ЈНА) 6
TEUTA ARIFI 81
BILALL KASAMI 158

Vendvotimi 1980 TETOVË Shkolla Fillore. “ LIRIA “ Rr. “APJ“ ( ЈНА) 6
TEUTA ARIFI 71
BILALL KASAMI 154

Vendvotimi 1981 TETOVË Ndërtesa e re e Shkollës Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ Rr. “Ivo Ribar Llolla” Pn.
TEUTA ARIFI 152
BILALL KASAMI 246

Vendvotimi 1981/1 TETOVË Ndërtesa e re e Shkollës Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ Rr. “Ivo Ribar Llolla” Pn.
TEUTA ARIFI 155
BILALL KASAMI 199

Vendvotimi 1982 TETOVË Ndërtesa e re e Shkollës Fillore “ Bratstvo-Migjeni “ Rr. “Ivo Ribar Llolla” Pn.
TEUTA ARIFI 158
BILALL KASAMI 172

Vendvotimi 1983 FALISHT Shkolla Fillore e fshatit Falisht
TEUTA ARIFI 102
BILALL KASAMI 128

Vendvotimi 1984 SARAQINË Shkolla Fillore e fshatit Saraqinë
TEUTA ARIFI 322
BILALL KASAMI 238

Vendvotimi 1985 REÇICA E MADHE Shkolla Fillore në Reçicë të Madhe
TEUTA ARIFI 223
BILALL KASAMI 243

Vendvotimi 1986 REÇICA E MADHE Shkolla Fillore në Reçicë të Madhe
TEUTA ARIFI 194
BILALL KASAMI 230

Vendvotimi 1987 REÇICA E MADHE Shkolla Fillore në Reçicë të Madhe
TEUTA ARIFI 192
BILALL KASAMI 243

Vendvotimi 1988 REÇICA E MADHE Shkolla Fillore në Reçicë të Madhe
TEUTA ARIFI 181
BILALL KASAMI 200

Vendvotimi 1989 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 137
BILALL KASAMI 129

Vendvotimi 1989/1 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 180
BILALL KASAMI 193

Vendvotimi 1990 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 115
BILALL KASAMI 232

Vendvotimi 1990/1 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 108
BILALL KASAMI 126

Vendvotimi 1991 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 70
BILALL KASAMI 112

Vendvotimi 1991/1 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 204
BILALL KASAMI 242

Vendvotimi 1992 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 85
BILALL KASAMI 124

Vendvotimi 1992/1 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 272
BILALL KASAMI 252

Vendvotimi 1993 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 126
BILALL KASAMI 167

Vendvotimi 1993/1 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 160
BILALL KASAMI 194

Vendvotimi 1994 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 138
BILALL KASAMI 174

Vendvotimi 1994/1 REÇICA E VOGËL Shkolla Bujqësore Rr.e “Ilindenit” Pn.
TEUTA ARIFI 56
BILALL KASAMI 114

Vendvotimi 1995 FSHATI VICË
TEUTA ARIFI 387
BILALL KASAMI 201

Vendvotimi 1996 FSHATI SELLCË
TEUTA ARIFI 233
BILALL KASAMI 190

Vendvotimi 1997 FSHATI SELLCË
TEUTA ARIFI 226
BILALL KASAMI 186

Vendvotimi 1997/1 FSHATI SELLCË
TEUTA ARIFI 156
BILALL KASAMI 165

Vendvotimi 1998 FSHATI LLACË
TEUTA ARIFI 52
BILALL KASAMI 100

Vendvotimi 1999 FSHATI XHERMË
TEUTA ARIFI 248
BILALL KASAMI 107

Vendvotimi 2000 FSHATI POROJ
TEUTA ARIFI 140
BILALL KASAMI 164

Vendvotimi 2000/1 FSHATI POROJ
TEUTA ARIFI 100
BILALL KASAMI 175

Vendvotimi 2001 FSHATI POROJ
TEUTA ARIFI 139
BILALL KASAMI 240

Vendvotimi 2002 FSHATI POROJ
TEUTA ARIFI 172
BILALL KASAMI 290

Vendvotimi 2003 FSHATI XHEPÇISHT
TEUTA ARIFI 154
BILALL KASAMI 214

Vendvotimi 2004 FSHATI XHEPÇISHT
TEUTA ARIFI 114
BILALL KASAMI 179

Vendvotimi 2004/1 FSHATI XHEPÇISHT
TEUTA ARIFI 209
BILALL KASAMI 221

Vendvotimi 2005 FSHATI XHEPÇISHT
TEUTA ARIFI 215
BILALL KASAMI 172

Vendvotimi 2006 FSHATI XHEPÇISHT
TEUTA ARIFI 152
BILALL KASAMI 233

Vendvotimi 2080 FSHATI SHIPKOVICË
TEUTA ARIFI 188
BILALL KASAMI 143

Vendvotimi 2081 FSHATI SHIPKOVICË
TEUTA ARIFI 185
BILALL KASAMI 133

Vendvotimi 2082 FSHATI SHIPKOVICË
TEUTA ARIFI 193
BILALL KASAMI 135

Vendvotimi 2083 FSHATI LISEC
TEUTA ARIFI 119
BILALL KASAMI 177

Vendvotimi 2084 FSHATI GAJRE
TEUTA ARIFI 213
BILALL KASAMI 155

Vendvotimi 2085 FSHATI BOZOVCË
TEUTA ARIFI 3.ДУ 146
BILALL KASAMI 122

Vendvotimi 2086 FSHATI VESHALLË
TEUTA ARIFI 69
BILALL KASAMI 65

Vendvotimi 2087 FSHATI VESHALLË
TEUTA ARIFI 75
BILALL KASAMI 56

Vendvotimi 2088 FSHATI BRODEC
TEUTA ARIFI 225
BILALL KASAMI 237

ZRD

Votuesit që janë në vua*jtje të dëni*mit me  b u r g ose janë në  p a r a b u r g i m, votuesit që kanë statusin e personave të zhvendosur brenda vendit dhe votuesit që janë të akomoduar në një shtëpi për të moshuarit.
TEUTA ARIFI 33
BILALL KASAMI 27

Material i përgatitur nga Tetova News. Nuk lejohet kopjimi nga portalet e tjera.

Artikulli paraprakRënia e lirë drejt humnerës nuk ka të ndalur
Artikulli tjetërHumb jetën nga koronavirusi një 16-vjeçare nga një fshat i Tetovës