Ballina Aktualitet Opinione Rënia e lirë drejt humnerës nuk ka të ndalur

Rënia e lirë drejt humnerës nuk ka të ndalur

Skender Rexhepi – Zejd

Hapi i parë për gjetjen e zgjidhjes së ndonjë gabimi, është – pranimi i gabimit.
Pastaj gjithçka do të rrjedh me suksesin e duhur…
Në të kundërtën, rënia e lirë drejt humnerës nuk ka të ndalur…

Artikulli paraprakBiden “zbutet” para Erdoganit: SHBA-ja dhe Turqia duhet t`i shmangin krizat!
Artikulli tjetërZgjedhjet në Tetovë/ Rezultatet për çdo vendvotim