Ballina Kronika I riu nga Gostivari “zhdëp në dru” 20-vjeçaren nga Tetova

I riu nga Gostivari “zhdëp në dru” 20-vjeçaren nga Tetova

Mbrëmjen e djeshme (14 nëntor), rreth orës 20:45, në rrugën “Nikola Parapunov” në Gostivar, zyrtarët policorë të SPB Tetovë- DPB Gostivar kanë  p r i v u a r  nga liria 21-vjeçarin I.A. nga Gostivari, i cili një orë më parë ishte  r a p o r t u a r  nga  g r u a j a  e tij 20 vjeçare nga Tetova me të cilën nuk ishin të kurorëzuar, se në banesën e tyre në Gostivar, e kishte s u l m u a r   f i z i k i sh t  rreth orës 19.00. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Video bonus:

Video bonus:

Video bonus:

Video:

@tetovanews