Ballina Argëtim ‘Dua burrë’, këngëtarja shqiptare flet hapur: Më kanë tradhtuar gjithmonë të dashurit...

‘Dua burrë’, këngëtarja shqiptare flet hapur: Më kanë tradhtuar gjithmonë të dashurit (VIDEO+FOTO)

Këngëtarja shqiptare, Blerina Matraku, ishte e ftuar në emisionin “Shije Shtëpie” , ku ka zbuluar edhe arsyen se pse ajo është ende beqare. Ajo u shpreh se ia del më së miri vetëm, por do donte të kishte dikë në krahët e saj.

Ti nuk je në atë skuadrën jam beqare, jam shumë e lumtur, nuk dua t’ia di për burrë fare. Dua të jem e lirë të bëj qejfin tim, a thua se martesa ta bën këtë kufizim.

Blerina Matraku: Jo nuk jam në atë. Që nga fëmijëria gjithmonë na kanë edukuar me idenë e një familje, familja është e shenjtë, por duhet të gjendet personi i duhur. Në momentin që gjendet personi i duhur as nuk të merr kohën as nuk të bëhet pengesë, përkundrazi plotësojnë njëri-tjetrin. Fakti që unë nuk e kam krijuar është se unë kam qenë në kërkim të vetes. Që unë të kem përshtatshmëri.

Kur kalon një periudhë kohore është më e vështirë për të vendosur, rrit standardet, je në kërkim, por nuk vendos dot. Çfarë ka ndikuar te ty, je gjithmonë në kërkim të vetes apo është e vështirë për të gjetur partnerin e duhur?

Blerina Matraku: Ka qenë dhe partneri. Për shembull unë gjithmonë kam qenë e tradhtuar. Kjo ka qenë arsyeja e ndarjes. Mund edhe ta falja, por ideja është këtu nëse unë nuk e kam krijuar familjen është arsyeja e partnerit.

Për mua familja është obligatore, duhet. Edhe nga shkenca edhe nga fillimi i njerëzimit askush nuk duhet të jetojë vetëm. Por me gjetjen e personit të duhur ai mund të jetë edhe ndihmë, u shpreh Blerina

@tetovanews