Ballina Aktualitet Rrogat shaum t`lishta, nauk e di si rrojnë ky mileti! Flet qytetari...

Rrogat shaum t`lishta, nauk e di si rrojnë ky mileti! Flet qytetari nga Tetova (VIDEO)

Tetova News ka hapur mikrofonin për qytetarët. Ata janë të gatshëm për bashkëpunim dhe janë me qindra që kanë shprehur mendimin e tyre për dukuritë negative dhe problemet që pengojnë zhvillimin dhe përparimin në hapësirat tona.Moderatori ynë, Dilaver Jonuzi është çdo ditë në rrugët e Tetovës, të martave edhe në Gostivar. Ai ka arritur të shkaktojë një jehonë të paparë në rrjetet sociale dhe në opinion me bisedat e tij me qytetarët.

Në vazhdim një bisedë mbresëlënëse me një qytetar nga Tetova:

Në vazhdim keni edhe disa video nga bisedat me qytetarë:

Qytetari nga Tetova flet për korrupsionin dhe situatën në trojet tona

Video bonus:

Video bonus:

 

@tn.lajmelokale
@tetovanews