Ballina Aktualitet Politikanët na kanë lënë në baltë, sillen sikur i votojmë të na...

Politikanët na kanë lënë në baltë, sillen sikur i votojmë të na bëjnë keq! Flet qytetari nga Tetova (VIDEO)

Tetova News ka hapur mikrofonin për qytetarët. Ata janë të gatshëm për bashkëpunim dhe janë me qindra që kanë shprehur mendimin e tyre për dukuritë negative dhe problemet që pengojnë zhvillimin dhe përparimin në hapësirat tona.Moderatori ynë, Dilaver Jonuzi është çdo ditë në rrugët e Tetovës, të martave edhe në Gostivar. Ai ka arritur të shkaktojë një jehonë të paparë në rrjetet sociale dhe në opinion me bisedat e tij me qytetarët.

Në vazhdim një bisedë mbresëlënëse me një qytetar nga Tetova:

Në vazhdim keni edhe disa video nga bisedat me qytetarë:

Qytetari nga Tetova flet për korrupsionin dhe situatën në trojet tona

Video bonus:

Video bonus:

@tn.lajmelokale
@tetovanews