Ballina Aktualitet Kumarxhi Aga nuk ka, be zotni! Qytetari flet për kumarin (bixhozin), kazinotë,...

Kumarxhi Aga nuk ka, be zotni! Qytetari flet për kumarin (bixhozin), kazinotë, lojërat e fatit…(VIDEO)

Tetova News ka hapur mikrofonin për qytetarët. Ata janë të gatshëm për bashkëpunim dhe janë me qindra që kanë shprehur mendimin e tyre për dukuritë negative dhe problemet që pengojnë zhvillimin dhe përparimin në hapësirat tona.Moderatori ynë, Dilaver Jonuzi është çdo ditë në rrugët e Tetovës, të martave edhe në Gostivar. Ai ka arritur të shkaktojë një jehonë të paparë në rrjetet sociale dhe në opinion me bisedat e tij me qytetarët.

Në vazhdim keni disa video nga bisedat me qytetarë:

Korrupsioni në kulminacion! Flasin qytetarët nga Tetova

Qytetarët nga Tetova flasin për korrupsionin, qentë e rrugës dhe dukuri të tjera negative

Qytetarët nga Tetova flasin për Vitin e Ri, krizën etj.

Krizë e madhe/Flasin shumë qytetarë nga Gostivari

@tetovanews