Ballina Aktualitet “Grupi i Zjarrit” zbarkon në Saraj të Shkupit (VIDEO+FOTO)

“Grupi i Zjarrit” zbarkon në Saraj të Shkupit (VIDEO+FOTO)

“Grupi i Zjarrit” sonte ka zbarkuar në Saraj të Shkupit dhe aty i është rezervuar një pritje e jashtëzakonshme.

Tubimi i Sarajit pason takimet me qytetarët në Studeniçan, Kërçovë, Manastir, Kumanovë, Gostivar, Dollnen, Krushevë e Shkup.

Në tubim kanë folur kryetari i degës së BDI-së për Komunën e Sarajit, Saranda Imeri Stafai, Musa Xhaferi, Nevzat Bejta, Izet Mexhiti dhe Blerim Bexheti, kryetar I Komunës së Sarajit./tetova.com

VIDEO:

VIDEO:

FOTO:

@tn.lajmelokale
@tetovanews