E martë, 19 Tetor, 2021

3 vjet nga lajmi i trishtuar i mëngjesit

Must Read

Nga Besim Asani

3 vite nga lajmi i trishtuar i mëngjesit 😢😭💔💔💔
Ja Rabb mundësoja takimin me Ty 🤲
Ja Rabb mundësoja takimin me të dërguarin tonë të dashur Muhammedin a.s 🤲
Ja Rabb mundësoja takimin me shokët e të dashmit tonë Muhammedit a.s 🤲
Ja Rabb na mundëso takimin me Murshid Ef. Sead Ajruli 🤲🤲🤲
O Allah jepu sabër familjes,talebeve të Hoxhës,shokëve, miqëve dhe të gjithëve atyre që u mungon…

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Elmi Aziri: ASH-AAA është e gatshme për ta përkrahur Bilall Kasamin në Tetovë (VIDEO)

Elmi Aziri nga Aleanca për Shqiptarët në Click Plus ka bërë të ditur se koalicioni opozitar, Aleanca për Shqiptarët...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img