Ballina Aktualitet Opinione Kam përshtypjen se analistët e Bregut të Fildishtë shumë më mirë do...

Kam përshtypjen se analistët e Bregut të Fildishtë shumë më mirë do ta njihnin situatën politike të shiptarëve të Maqedonisë se këta të Kosovës dhe Shqipërisë!

Nga Sul Rushiti

Ku e di, kam përshtypjen se analistat e Bregut të Fildishtë shumë më mirë do ta njihnin situatën politike të shiptarëve të Maqedonisë se këta të Kosovës dhe Shqipërisë!

Artikulli paraprakA ka ndryshuar mendje, a do ta votojë rrëzimin e Qeverisë, flet deputeti Skender Rexhepi (VIDEO)
Artikulli tjetërMe 27 nëntor Komuna e Tetovës organizon aksion për pastrimin e qytetit (VIDEO)