Kosova ia mësyn erës për prodhim të energjisë (VIDEO)

Kosova është larg plotësimit të kërkesave sa i përket prodhimit të energjisë elektrike nga burimet e ripërtërishme, që përfshijnë prodhimin nga era, dielli dhe uji. Por, megjithatë, një projekt i madh i energjisë me erë është në prag të përfundimit në rajonin që njihet si Shala e Bajgorës në Mitrovicë të Jugut.

Artikulli paraprakBiden, takim në Shtëpinë e Bardhë me presidentët e Meksikës dhe Kanadasë (VIDEO)
Artikulli tjetër“Nuk e meritojmë këtë”: Inflacioni godet rëndë njerëzit në Turqi